FL Biler / Om os

Om os

Hvad kan, gør og vil vi hos FL Biler A/S ?

Vi vil først og fremmest have tilfredse kunder – Og de kommer ikke af sig selv ! Derfor ligger vi os hver dag i selen for at leve op til vort motto "kunden i centrum”. At det ikke bare er tomme ord, er vi sikre på du vil opleve når du kontakter os. Skulle det ikke være tilfældet, så vær flink at fortælle os det.
Hvad enten du skal se på brugt bil, vil sælge din nuværende bil eller du skal have lavet service eller reparation på familiens bil, ser vi frem til at hilse på dig.

Igennem årerne har vi serviceret, opbygget og søgt at gøre os fortjent til vore kunders tillid. Intet er bedre end de relationer der opstår når man handler sammen jævnligt. Vi vil derfor gøre alt, vi kan for at du som kunde får lyst til at komme igen og igen.
Hos FL Biler A/S brænder vi for alt der har med biler at gøre. Vi køber, sælger, bytter, servicerer og reparerer de bedste brugte!

Brugte, men gode biler til salg

Salgsbilerne udsøger vi altid selv. Vor mangeårige erfaring, store netværk og kompetente personale, sikrer at du hos os altid får den bedste kvalitet til prisen. Også efter handelen vil du opleve vort engagement og bestræbelser på at du skal være glad og tilfreds med vore services. Derfor er vi også medlem af brancheorganisationen Dansk bilforhandler Union.

Moderne Autopartner værksted

På vort til stadighed opdaterede værksted servicerer og reparerer vi alle bilmærker. Skulle du være uheldig at få en skade har vi eget skadescenter, hvor vi udbedrer store og små skader. Skal dit forsikringsselskab Involveres er vi også behjælpelige med det praktiske med papirarbejde, taksering, dialog osv.

At holde ord, være troværdig og levere god kvalitet med fagligheden i top er det forretningsgrundlag der er blevet anvendt her i mere end 40 år. Sådan vil vi også drive forretningen fremover.

Nyhed

VW Golf Sportsvan

TSi 125 Comfortline BMT
VW Golf Sportsvan TSi 125 Comfortline BMT